Alexander Pechtold in Verborgen Verleden: "Dit had ik met mijn vader willen doen"

Alexander Pechtold in Verborgen Verleden: "Dit had ik met mijn vader willen doen"

<em>Alexander Pechtold</em> in <em>Verborgen Verleden</em>: &quot;Dit had ik met mijn vader willen doen&quot; In Verborgen verleden ontdekt Alexander Pechtold zijn familiegeschiedenis, en denkt daarbij veel aan zijn vader: "Dit had ik met hem willen doen", zegt hij in de promo, die hieronder te zien is. Aflevering 7 van Verborgen verleden was zaterdag 24 februari om 20.38 uur te zien op NPO 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NTR (@omroepntr) Verborgen Verleden is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering van Verborgen Verleden met Gordon terugkijken. Bekijk ook Verborgen Verleden gemist? Raven van Dorst hoort verhalen over voorouders Bekijk deze video » Danny Vera geshockeerd in Verborgen Verleden: "Toen was ik wel even in de war" Bekijk deze video »

In Verborgen verleden ontdekt Alexander Pechtold zijn familiegeschiedenis, en denkt daarbij veel aan zijn vader: "Dit had ik met hem willen doen", zegt hij in de promo, die hieronder te zien is. Aflevering 7 van Verborgen verleden was zaterdag 24 februari om 20.38 uur te zien op NPO 2.

Verborgen Verleden is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering van Verborgen Verleden met Gordon terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's