Verborgen Verleden gemist? Raven van Dorst hoort verhalen over voorouders

Verborgen Verleden gemist? Raven van Dorst hoort verhalen over voorouders

<em>Verborgen Verleden</em> gemist? <em>Raven van Dorst</em> hoort verhalen over voorouders Vorig jaar dook Raven van Dorst diep in diens geschiedenis en maakte een reis door de verhalen van diens voorouders." Niet meer dan eens stond ik met m’n mond vol tanden, en dat gebeurt eigenlijk niet zo vaak", schrijft Raven op Instagram. Bekijk een fragment van Verborgen verleden hieronder. Verborgen verleden is elke zaterdag rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Raven van Dorst (@ravenvandorst) Bekijk ook Jinek: Huub Stapel over NSB-verleden van zijn vader Bekijk deze video » Emotionele Carice van Houten had ervaring Verborgen verleden met vader willen delen Bekijk deze video »
Zondag 14 januari om 10:16

Vorig jaar dook Raven van Dorst diep in diens geschiedenis en maakte een reis door de verhalen van diens voorouders." Niet meer dan eens stond ik met m’n mond vol tanden, en dat gebeurt eigenlijk niet zo vaak", schrijft Raven op Instagram. Bekijk een fragment van Verborgen verleden hieronder.

Verborgen verleden is elke zaterdag rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's