Rapper Bigidagoe (26) doodgeschoten bij station Sloterdijk in Amsterdam (video)

Rapper Bigidagoe (26) doodgeschoten bij station Sloterdijk in Amsterdam (video)

<em>Rapper Bigidagoe</em> (26) doodgeschoten bij <em>station Sloterdijk</em> in Amsterdam (video) Zondagochtend is een 26-jarige man doodgeschoten bij station Sloterdijk in Amsterdam. Het zou gaan om de Danzel Silos, beter bekend als rapper Bigidagoe van de beruchte rapformatie Zone6 uit de wijk Holendrecht in Amsterdam-Zuidoost. Bekijk de beelden van HvN hierboven. Aan verwondingen overleden"De schietpartij was zondagochtend om 05.30 uur op een bedrijventerrein aan de Rhôneweg in Amsterdam. In het ziekenhuis is hij overleden aan zijn verwondingen. Er is direct een groot onderzoek gestart in de omgeving. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De recherche roept getuigen op zich te melden", schrijft HvN op hun website. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??|?? (@cestmocro) Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Bizarre ontwikkeling in zwembadmoordzaak: 'Kroongetuige heeft gelogen' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: grote zorgen om slachtoffers stalking na nieuw rapport over aanpak (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zondagochtend is een 26-jarige man doodgeschoten bij station Sloterdijk in Amsterdam. Het zou gaan om de Danzel Silos, beter bekend als rapper Bigidagoe van de beruchte rapformatie Zone6 uit de wijk Holendrecht in Amsterdam-Zuidoost. Bekijk de beelden van HvN hierboven.

Aan verwondingen overleden
"De schietpartij was zondagochtend om 05.30 uur op een bedrijventerrein aan de Rhôneweg in Amsterdam. In het ziekenhuis is hij overleden aan zijn verwondingen. Er is direct een groot onderzoek gestart in de omgeving. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De recherche roept getuigen op zich te melden", schrijft HvN op hun website.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's