Bizarre ontwikkeling in zwembadmoordzaak: 'Kroongetuige heeft gelogen' (video)

Bizarre ontwikkeling in zwembadmoordzaak: 'Kroongetuige heeft gelogen' (video)

Woensdag 10 januari om 19:56

Bizarre ontwikkeling in <em>zwembadmoordzaak</em>: 'Kroongetuige heeft gelogen' (video) Op 10 juli 2012 werd de 40-jarige motorhandelaar Jan Elzinga doodgeschoten voor een zwembad in het Groningse Marum. Voor deze zogenoemde 'zwembadmoord' werden zijn partner Monique en haar familie tot lange straffen veroordeeld. Maar inmiddels is er grote onrust rond de zaak ontstaan. Want de kroongetuige die met zijn vinger naar de schoonfamilie wees, heeft aantoonbaar gelogen. Jermaine Ellenkamp van RTL Boulevard vertelt over de zaak. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zie: Peter Schouten over het niet bijstaan van Nabil B: 'Wij willen het werk van Peter voortzetten' Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? John van den Heuvel blij met kabinetsexcuses: 'Ze menen het' Bekijk deze video » Khalid & Sophie: Onno de Jong terug als advocaat kroongetuige Nabil B. (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Bizarre ontwikkeling in zwembadmoordzaak: 'Kroongetuige heeft gelogen' (video)

Op 10 juli 2012 werd de 40-jarige motorhandelaar Jan Elzinga doodgeschoten voor een zwembad in het Groningse Marum. Voor deze zogenoemde 'zwembadmoord' werden zijn partner Monique en haar familie tot lange straffen veroordeeld. Maar inmiddels is er grote onrust rond de zaak ontstaan. Want de kroongetuige die met zijn vinger naar de schoonfamilie wees, heeft aantoonbaar gelogen. Jermaine Ellenkamp van RTL Boulevard vertelt over de zaak.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's