Maxime Meiland over Gordon in Chateau Meiland VIPS: "Ik hou zo van zijn humor"

Maxime Meiland over Gordon in Chateau Meiland VIPS: "Ik hou zo van zijn humor"

<em>Maxime Meiland</em> over Gordon in <em>Chateau Meiland VIPS</em>: &quot;Ik hou zo van zijn humor&quot; De familie Meiland is net terug van vakantie maar tijd voor stil zitten is er niet aangezien er opnames gepland staan voor Chateau Meiland VIPS. Het is nu de beurt aan logees Berget Lewis en Gordon. ZeurpietMaxime Meiland is fan van Gordon: "Ik moet alleen maar lachen, zijn humor is zo leuk. Hij houdt van zeuren en ik ook", zegt ze. Bekijk het fragment hierboven. Chateau Meiland VIPS is vanaf maandag 26 februari iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland VIPS: Caroline van der Plas, Patricia Paay én naaktmodel (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS met John de Bever: "Ik heb mijn eigen koffiezetapparaat mee" Bekijk deze video »
TV :
Maandag 26 februari om 10:28

De familie Meiland is net terug van vakantie maar tijd voor stil zitten is er niet aangezien er opnames gepland staan voor Chateau Meiland VIPS. Het is nu de beurt aan logees Berget Lewis en Gordon.

Zeurpiet
Maxime Meiland is fan van Gordon: "Ik moet alleen maar lachen, zijn humor is zo leuk. Hij houdt van zeuren en ik ook", zegt ze. Bekijk het fragment hierboven.

Chateau Meiland VIPS is vanaf maandag 26 februari iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's