Let op: Consumentenbond waarschuwt voor onbetrouwbare reisaanbiedingen

Let op: Consumentenbond waarschuwt voor onbetrouwbare reisaanbiedingen

Let op: Consumentenbond waarschuwt voor <em>onbetrouwbare</em> reisaanbiedingen De Consumentenbond waarschuwt klanten voor misleidende aanbiedingen van reisorganisaties, dit laat Hart van Nederland maandag weten. Twee derde van de onderzochte reisaanbiedingen klopt niet. Zie het HvN-frament hierboven. Verplichte kostenVolgens een nieuw onderzoek blijkt dat veel reisorganisaties klanten proberen te lokken met bijvoorbeeld aanbiedingen die tijdens het boeken van prijs veranderen. "Of er komen tijdens of na het boeken nog verplichte kosten bij of er ontbreekt essentiële informatie." Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Ongeluk Campina-wagen: melk stroomt over de weg Bekijk deze video » Geld ligt op straat in Eindhoven: zo werkt het (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Consumentenbond waarschuwt klanten voor misleidende aanbiedingen van reisorganisaties, dit laat Hart van Nederland maandag weten. Twee derde van de onderzochte reisaanbiedingen klopt niet. Zie het HvN-frament hierboven.

Verplichte kosten
Volgens een nieuw onderzoek blijkt dat veel reisorganisaties klanten proberen te lokken met bijvoorbeeld aanbiedingen die tijdens het boeken van prijs veranderen. "Of er komen tijdens of na het boeken nog verplichte kosten bij of er ontbreekt essentiële informatie."

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's