Stikjaloerse Chassidy in Lang Leve de Liefde: 'Als je met mij bent praat je niet met anderen'

Stikjaloerse Chassidy in Lang Leve de Liefde: 'Als je met mij bent praat je niet met anderen'

Chassidy is nogal jaloers aangelegd, zo vertelt ze haar date Roy in Lang Leve de Liefde: 'Als jij bijvoorbeeld met iemand gaat dan hoef jij niet met anderen te gaan praten.' Dat is nogal een uitspraak maar wellicht heeft dat een reden en is ze een keer bedrogen of iets dergelijks? 'Tegenwoordig gaan ze zo snel vreemd dus daarom vertrouw ik het ook niet zo snel meer.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Stikjaloerse Chassidy in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Als je met mij bent praat je niet met anderen' Chassidy is nogal jaloers aangelegd, zo vertelt ze haar date Roy in Lang Leve de Liefde: 'Als jij bijvoorbeeld met iemand gaat dan hoef jij niet met anderen te gaan praten.' Dat is nogal een uitspraak maar wellicht heeft dat een reden en is ze een keer bedrogen of iets dergelijks? 'Tegenwoordig gaan ze zo snel vreemd dus daarom vertrouw ik het ook niet zo snel meer.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jort Kelder over 'hét filmpje' van Matthijs: 'Is dit een misdaad, waar hebben we het over!?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Woensdag in Married at First Sight: Anneke en Dirk leveren trouwringen in en katten nog wat Bekijk deze video » Els raakt flink geïrriteerd door Erwin, vanwege vaatwasser (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's