Woensdag in Married at First Sight: Anneke en Dirk leveren trouwringen in en katten nog wat

Woensdag in Married at First Sight: Anneke en Dirk leveren trouwringen in en katten nog wat

Anneke en Dirk zijn toch wel het opvallendste stel uit het huidige seizoen van Married at First Sight, vanwege hun flitshuwelijk en de nodige verwijten die met name die eerste aan het adres van haar man maakte. Tijdens de uitzending van woensdagavond zijn de twee nog een laatste keer samen, om hun ringen in te leveren. En ook om nog even te katten natuurlijk: 'Ik heb niet het gevoel dat je het echt meent.'

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Woensdag in <em>Married at First Sight</em>: Anneke en Dirk leveren trouwringen in en katten nog wat Anneke en Dirk zijn toch wel het opvallendste stel uit het huidige seizoen van Married at First Sight, vanwege hun flitshuwelijk en de nodige verwijten die met name die eerste aan het adres van haar man maakte. Tijdens de uitzending van woensdagavond zijn de twee nog een laatste keer samen, om hun ringen in te leveren. En ook om nog even te katten natuurlijk: 'Ik heb niet het gevoel dat je het echt meent.' Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Anneke dumpt Dirk in Married at First Sight: ‘Ik wil dit beslist niet’ Bekijk deze video » Wilfred Genee tegen Extinction Rebellion-gezichten: 'We hebben jullie vastgeplakt' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » 'Ondeugende' Suzanne in Married at First Sight: 'Ik wil met mijn partner kunnen stomen' Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Married at First Sight: Anneke en Dirk leveren trouwringen in en katten nog wat

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's