Chateau Meiland VIPS: Angela de Jong niet, welke BN'ers kunnen we wel verwachten? (RTL Boulevard)

Chateau Meiland VIPS: Angela de Jong niet, welke BN'ers kunnen we wel verwachten? (RTL Boulevard)

Angela de Jong is 'Meilandjesmoe' en geeft in RTL Boulevard haar ongezouten mening over Chateau Meiland VIPS. "Hoe erg kun je iets uitmelken?", aldus de televisierecensente. Angela is niet de enige met kritiek op het nieuwe programma, andere dagbladen zijn ook niet onder de indruk van de eerste aflevering afgelopen maandagavond.

BN'ers
Het maakt de familie Meiland niets uit, Angela de Jong is toch altijd negatief en de kijkcijfers laten onder trouwe fans een heel andere mening zien. Aan RTL Boulevard geven Martien en Montana en passant de namen van twee volgende BN'ers prijs waar ze momenteel mee aan het filmen zijn. Bekijk het in het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>Chateau Meiland VIPS</em>: <em>Angela de Jong</em> niet, welke BN'ers kunnen we wel verwachten? (<em>RTL Boulevard</em>) Angela de Jong is 'Meilandjesmoe' en geeft in RTL Boulevard haar ongezouten mening over Chateau Meiland VIPS. "Hoe erg kun je iets uitmelken?", aldus de televisierecensente. Angela is niet de enige met kritiek op het nieuwe programma, andere dagbladen zijn ook niet onder de indruk van de eerste aflevering afgelopen maandagavond. BN'ersHet maakt de familie Meiland niets uit, Angela de Jong is toch altijd negatief en de kijkcijfers laten onder trouwe fans een heel andere mening zien. Aan RTL Boulevard geven Martien en Montana en passant de namen van twee volgende BN'ers prijs waar ze momenteel mee aan het filmen zijn. Bekijk het in het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Chateau Meiland VIPS is iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Martien en Erica kibbelen in Chateau Meiland VIPS: 'Doe niet zo raar, wat doe je hier?' Bekijk deze video » Martien Meiland: 'Ik heb sinds jaren niet zo'n leuke man meegemaakt' (Chateau Meiland VIPS) Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS: bekijk de leader Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland VIPS: Angela de Jong niet, welke BN'ers kunnen we wel verwachten? (RTL Boulevard)

Chateau Meiland VIPS is iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's