Kijkcijfers Chateau Meiland VIPS: hoe scoorden de Meilandjes met John de Bever en Caroline van der Plas?

Kijkcijfers Chateau Meiland VIPS: hoe scoorden de Meilandjes met John de Bever en Caroline van der Plas?

John de Bever en Caroline van der Plas waren maandagavond de eerste gasten in het nieuwe programma Chateau Meiland VIPS, waarin de Meilandjes bekende gasten verwelkomen in hun pension Code Rosé. De grote vraag is natuurlijk: scoort het programma net zo goed als Chateau Meiland?

940.000 kijkers
Dat blijkt zeker zo te zijn, zien we dinsdagochtend op de Instagrampagina van kijkcijfervolger Tina Nijkamp: 940.000 kijkers. 'BAM. Chateau Meiland VIPS is gewoon meteen een hit. Gemengde kritieken maar de kijker was nieuwsgierig', schrijft ze daarbij.

Beelden uit de allereerste uitzending van Chateau Meiland VIPS en de Instagrampost van Tina Nijkamp zie je hieronder

Kijkcijfers <em>Chateau Meiland VIPS</em>: hoe scoorden de Meilandjes met John de Bever en Caroline van der Plas? John de Bever en Caroline van der Plas waren maandagavond de eerste gasten in het nieuwe programma Chateau Meiland VIPS, waarin de Meilandjes bekende gasten verwelkomen in hun pension Code Rosé. De grote vraag is natuurlijk: scoort het programma net zo goed als Chateau Meiland? 940.000 kijkersDat blijkt zeker zo te zijn, zien we dinsdagochtend op de Instagrampagina van kijkcijfervolger Tina Nijkamp: 940.000 kijkers. 'BAM. Chateau Meiland VIPS is gewoon meteen een hit. Gemengde kritieken maar de kijker was nieuwsgierig', schrijft ze daarbij. Beelden uit de allereerste uitzending van Chateau Meiland VIPS en de Instagrampost van Tina Nijkamp zie je hieronder Bekijk ook Johan Derksen: 'Gordon zou niet door de audities van The Voice komen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Vandaag Inside: wat vinden de heren van de felgroene sneakers van Caroline van der Plas? Bekijk deze video » Is dit HET filmpje van Matthijs van Nieuwkerk? 'Even orde nu' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's