Bekijk trailer De Bachelor 2024: hevige concurrentiestrijd tussen Rien en Paul (video)

Bekijk trailer De Bachelor 2024: hevige concurrentiestrijd tussen Rien en Paul (video)

Bekijk trailer <em>De Bachelor 2024</em>: hevige concurrentiestrijd tussen Rien en Paul (video) Bekijk hierboven de allereerste beelden van De Bachelor, met daarin presentatrice Monica Geuze en de twee vrijgezelle mannen Rien en Paul die op zoek gaan naar de liefde. Dit jaar zijn er dus niet één, maar twee vrijgezelle mannen die op zoek gaan naar de liefde en dat krijgen de vrijgezelle dames pas tijdens de opnames te horen. Als we de beelden mogen geloven mondt dit uit in een hevige strijd tussen Rien en Paul. Wie gaat de liefde vinden? Het nieuwe seizoen van De Bachelor is vanaf 7 maart te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van De Bachelor terugkijken bij Gids.tv. Is Monica Geuze de nieuwe Bachelorette? ‘Ik zoek de ideale man’ (video) Bekijk deze video » Dit is de bachelor van het nieuwe seizoen De Bachelor: "Dames, geef je op" (video) Bekijk deze video » De Bachelor start 7 maart bij Videoland: deze dames gaan strijd met elkaar aan Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk hierboven de allereerste beelden van De Bachelor, met daarin presentatrice Monica Geuze en de twee vrijgezelle mannen Rien en Paul die op zoek gaan naar de liefde. Dit jaar zijn er dus niet één, maar twee vrijgezelle mannen die op zoek gaan naar de liefde en dat krijgen de vrijgezelle dames pas tijdens de opnames te horen. Als we de beelden mogen geloven mondt dit uit in een hevige strijd tussen Rien en Paul. Wie gaat de liefde vinden?

Het nieuwe seizoen van De Bachelor is vanaf 7 maart te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van De Bachelor terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's