Hart van Nederland: opnieuw groot onderzoek naar overleden baby in woning Helvoirt (video)

Hart van Nederland: opnieuw groot onderzoek naar overleden baby in woning Helvoirt (video)

<em>Hart van Nederland</em>: opnieuw groot onderzoek naar overleden baby in woning Helvoirt (video) Opnieuw is er onderzoek gedaan in de woning in Helvoirt waar maandag een baby dood werd aangetroffen, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Het kindje was nog maar een paar weken oud. De ouders zijn aangehouden en worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van hun kind. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Viertal explosies in Amsterdam houden mogelijk verband met doodgeschoten rapper Bigidagoe (HvNL) Bekijk deze video » Dorp te koop! In het Friese Allingawier kun je een voormalig museumdorp kopen (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere mensen onwel in zwembad Amsterdam, oorzaak onbekend (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Opnieuw is er onderzoek gedaan in de woning in Helvoirt waar maandag een baby dood werd aangetroffen, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Het kindje was nog maar een paar weken oud. De ouders zijn aangehouden en worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van hun kind.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's