Comedian en acteur Richard Lewis uit Curb Your Enthusiasm is overleden

Comedian en acteur Richard Lewis uit Curb Your Enthusiasm is overleden

Comedian en acteur <em>Richard Lewis</em> uit <em>Curb Your Enthusiasm</em> is overleden Richard Lewis, de Amerikaanse comedian en acteur is overleden door een hartaanval. Nadat hij vorig jaar april bekend maakte dat hij de ziekte van Parkinson had, legde Lewis zijn werk neer. Curb Your EnthusiasmDe stand-upcomedian was de laatste 24 jaar te zien in de televisieserie Curb Your Enthusiasm. Richard Lewis maakte voor HBO verschillende comedyshows zoals I'm Doomed (1990) en Richard Lewis: The Magical Misery Tour (1997). Daarnaast speelde hij in de films Robin Hood: Men in Tights (1993), Leaving Las Vegas (1995) en in vele andere producties. ZwartDe vrijwel altijd in zwart geklede comedian stond bekend om zijn zwarte humor. Hij maakte graag zijn zwartgalligheid en angsten belachelijk en had dan ook de bijnaam 'The Prince of Pain'. Richard Lewis is 76 jaar geworden. Bekijk een fragment uit één van Richard Lewis' shows hierboven Bekijk ook Chantal Janzen over 'vreemdgaan' van haar man Marco Geeratz: "We lachten erom" Bekijk deze video » Soundos El Ahmadi ('Youp is toch dood?') maakt veel los op Twitter: 'Ze is zo niet grappig' Bekijk deze video » Jette van der Meij over heftige verhaallijn over parkinson GTST: 'Confronterend' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Comedian en acteur Richard Lewis uit Curb Your Enthusiasm is overleden

Richard Lewis, de Amerikaanse comedian en acteur is overleden door een hartaanval. Nadat hij vorig jaar april bekend maakte dat hij de ziekte van Parkinson had, legde Lewis zijn werk neer.

Curb Your Enthusiasm
De stand-upcomedian was de laatste 24 jaar te zien in de televisieserie Curb Your Enthusiasm. Richard Lewis maakte voor HBO verschillende comedyshows zoals I'm Doomed (1990) en Richard Lewis: The Magical Misery Tour (1997). Daarnaast speelde hij in de films Robin Hood: Men in Tights (1993), Leaving Las Vegas (1995) en in vele andere producties.

Zwart
De vrijwel altijd in zwart geklede comedian stond bekend om zijn zwarte humor. Hij maakte graag zijn zwartgalligheid en angsten belachelijk en had dan ook de bijnaam 'The Prince of Pain'. Richard Lewis is 76 jaar geworden.

Bekijk een fragment uit één van Richard Lewis' shows hierboven


Actuele video's

Meer actuele video's