Jette van der Meij over heftige verhaallijn over parkinson GTST: 'Confronterend' (video)

Jette van der Meij over heftige verhaallijn over parkinson GTST: 'Confronterend' (video)

Vrijdag 2 februari om 19:01

Jette van der Meij over heftige verhaallijn over parkinson <em>GTST</em>: 'Confronterend' (video) Kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden zien inmiddels al een aantal maanden hoe Laura worstelt met parkinson. Een langzaam, maar slopend ziekteproces, waar GTST en Jette van der Meij dan ook uitgebreid de tijd voor nemen. In RTL Boulevard reageert Van der Meij op de verhaallijn van haar personage: 'Ik vind het mooi om te kunnen spelen, maar het is ook confronterend.' Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Komende maand in Goede Tijden, Slechte Tijden: gaan Ludo en Janine uit elkaar? (video) Bekijk deze video » GTST gaat de gens over: o.a. Caroline De Bruijn naar Curaçao voor opnames (video) Bekijk deze video » Janine confronteert Ludo in Goede Tijden, Slechte Tijden: 'Jij wilt alleen maar winnen' (video) Bekijk deze video »
Serie :
Jette van der Meij over heftige verhaallijn over parkinson GTST: 'Confronterend' (video)

Kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden zien inmiddels al een aantal maanden hoe Laura worstelt met parkinson. Een langzaam, maar slopend ziekteproces, waar GTST en Jette van der Meij dan ook uitgebreid de tijd voor nemen. In RTL Boulevard reageert Van der Meij op de verhaallijn van haar personage: 'Ik vind het mooi om te kunnen spelen, maar het is ook confronterend.'

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's