Nederland Songfestival 2024: Joost Klein - Europapa

Nederland Songfestival 2024: Joost Klein - Europapa

Nederland Songfestival 2024: Joost Klein - <em>Europapa</em> Bekijk in de video hierboven Europapa van Joost Klein, vanaf donderdag 29 februari om 16.54 uur. Joost Klein heeft donderdag zijn officiële video voor Europapa gelanceerd. Met dit lied vertegenwoordigt de zanger dit jaar Nederland op het Eurovisie Songfestival in Malmö. Hij presenteerde het nummer bij de eenmalige uitzending van De middag/avondshow met Arjen Lubach. Overtreft Joost Klein Mia & Dion?We wisten al even dat Joost Klein namens Nederland naar het Songfestival gaat in 2024, ook was de titel Europapa al bekend. Maar op 29 februari wordt eindelijk bekend hoe het liedje klinkt. Het is de grote vraag hoe het nummer wordt ontvangen, en of hij de prestatie van Mia Nicolai en Dion Cooper van vorig jaar weten te overtreffen. Het duo wist met Burning Daylight na een aantal valse optredens de finale niet te halen. Bekijk Europapa van Joost Klein in de video hierboven. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Shownieuws over songfestival-lied Europapa: "Hij kan heel mooi zingen" Bekijk deze video » Joost Klein heeft stemproblemen in aanloop naar songfestivalinzending release? Bekijk deze video » 29/2: Joost Klein laat Songfestival-lied 'Europapa' horen in De MiddagAvondShow met Arjen Lubach Bekijk deze video »
Songfestival :
Nederland Songfestival 2024: Joost Klein - Europapa

Bekijk in de video hierboven Europapa van Joost Klein, vanaf donderdag 29 februari om 16.54 uur.

Joost Klein heeft donderdag zijn officiële video voor Europapa gelanceerd. Met dit lied vertegenwoordigt de zanger dit jaar Nederland op het Eurovisie Songfestival in Malmö. Hij presenteerde het nummer bij de eenmalige uitzending van De middag/avondshow met Arjen Lubach.

Overtreft Joost Klein Mia & Dion?
We wisten al even dat Joost Klein namens Nederland naar het Songfestival gaat in 2024, ook was de titel Europapa al bekend. Maar op 29 februari wordt eindelijk bekend hoe het liedje klinkt. Het is de grote vraag hoe het nummer wordt ontvangen, en of hij de prestatie van Mia Nicolai en Dion Cooper van vorig jaar weten te overtreffen. Het duo wist met Burning Daylight na een aantal valse optredens de finale niet te halen.

Bekijk Europapa van Joost Klein in de video hierboven.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's