René van der Gijp over klimaatactivisten op de weg: ‘Laat liggen!’ (Vandaag Inside)

René van der Gijp over klimaatactivisten op de weg: ‘Laat liggen!’ (Vandaag Inside)

René van der Gijp over klimaatactivisten op de weg: ‘Laat liggen!’ (<em>Vandaag Inside</em>) René van der Gijp laat in Vandaag Inside nog maar eens weten dat hij niets heeft met protesterende klimaatactivisten. Hij vindt het ook helemaal prima dat ze op de weg liggen met hun demonstratie, hij rijdt gewoon om. “Laat liggen!”, aldus René. “Ze liggen een beetje te toeteren en bellen te blazen, ze liggen echt niemand in de weg hoor Johan.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Liefde tussen Johan en Olcay al bekoeld na: "Welke Tokkie gaat op invalideparkeerplaats staan"? (VI) Bekijk deze video » Johan Derksen over Gordon die Vandaag Inside afzegt: 'Zal me een worst zijn' Bekijk deze video » Johan Derksen over Europapa van Joost Klein: ‘Met deze bullshit wil ik niks te maken hebben’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 1 maart om 09:25

René van der Gijp laat in Vandaag Inside nog maar eens weten dat hij niets heeft met protesterende klimaatactivisten. Hij vindt het ook helemaal prima dat ze op de weg liggen met hun demonstratie, hij rijdt gewoon om. “Laat liggen!”, aldus René. “Ze liggen een beetje te toeteren en bellen te blazen, ze liggen echt niemand in de weg hoor Johan.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's