Johan Derksen over Gordon die Vandaag Inside afzegt: 'Zal me een worst zijn'

Johan Derksen over Gordon die Vandaag Inside afzegt: 'Zal me een worst zijn'

Johan Derksen over Gordon die <em>Vandaag Inside</em> afzegt: 'Zal me een worst zijn' Het zou woensdag een spannende uitzending worden van Vandaag Inside, want niemand minder dan Gordon zou langskomen. Toch besloot de zanger op het laatste moment af te zeggen, niet heel gek aangezien hij even geleden in de show nog volop werd uitgelachen vanwege zijn muzikale optreden. Johan Derksen ligt er niet wakker van dat Gordon verstek laat gaan. “Het zal me een worst zijn.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen 'emotioneel' door uitspraken Gordon: 'Ik ben ook niet van steen' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Gordon zou niet door de audities van The Voice komen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Jeroen Pauw tegen Gordon: 'Ik moest lachen om hoe Vandaag Inside je aanpakte' Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 29 februari om 14:36

Het zou woensdag een spannende uitzending worden van Vandaag Inside, want niemand minder dan Gordon zou langskomen. Toch besloot de zanger op het laatste moment af te zeggen, niet heel gek aangezien hij even geleden in de show nog volop werd uitgelachen vanwege zijn muzikale optreden. Johan Derksen ligt er niet wakker van dat Gordon verstek laat gaan. “Het zal me een worst zijn.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's