André Hazes moest hard werken voor gesprek met Roxeanne: 'Beste wat me is overkomen'

André Hazes moest hard werken voor gesprek met Roxeanne: 'Beste wat me is overkomen'

Vrijdag 1 maart om 13:05

André Hazes komt met een nieuwe single, een clubtour én hij heeft ook nog eens het contact met zijn zus Roxeanne hersteld. Genoeg redenen om even bij te praten met Shownieuws.

Lees verder onder de video.

<em>André Hazes</em> moest hard werken voor gesprek met Roxeanne: 'Beste wat me is overkomen' André Hazes komt met een nieuwe single, een clubtour én hij heeft ook nog eens het contact met zijn zus Roxeanne hersteld. Genoeg redenen om even bij te praten met Shownieuws. Lees verder onder de video. André heel blij met gesprek RoxeanneAndré vertelt openhartig hoe het contact met zijn zus weer tot stand is gekomen. Een paar maanden geleden heeft hij Roxeanne een berichtje gestuurd of zij ervoor openstond om met hem in gesprek te gaan. Dat vond Roxeanne heel spannend, vertelt André. “Toen heb ik heel hard moeten werken voor dat gesprek. En dat is uiteindelijk gebeurd en daar ben ik echt heel blij mee. Dat is een van de beste dingen die mij is overkomen het afgelopen jaar.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: André Hazes deelt filmpje in tijden van zijn verslaving Bekijk deze video » André Hazes steunt zus Roxeanne in juridische strijd tegen moeder Rachel Hazes?! Bekijk deze video » 'Gaat niemand iets zeggen over het matje van André Hazes?' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

André heel blij met gesprek Roxeanne
André vertelt openhartig hoe het contact met zijn zus weer tot stand is gekomen. Een paar maanden geleden heeft hij Roxeanne een berichtje gestuurd of zij ervoor openstond om met hem in gesprek te gaan. Dat vond Roxeanne heel spannend, vertelt André. “Toen heb ik heel hard moeten werken voor dat gesprek. En dat is uiteindelijk gebeurd en daar ben ik echt heel blij mee. Dat is een van de beste dingen die mij is overkomen het afgelopen jaar.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's