Down the Road: Dieter vertelt Sabine dat hij haar liefde niet kan beantwoorden

Down the Road: Dieter vertelt Sabine dat hij haar liefde niet kan beantwoorden

<em>Down the Road</em>: Dieter vertelt Sabine dat hij haar liefde niet kan beantwoorden In Down the Road komt Sabine met een bekentenis. Ze vertelt presentator Dieter Coppens dat ze verliefd op hem is... 'Stop verliefdheid in een doosje'Sabine, die het syndroom van Down heeft, vindt Dieter lief, charmant en superknap. “Ik heb altijd al iets willen beginnen met een bekende Vlaming”, zegt ze bovendien. Dieter komt met een liefdevol antwoord en zegt dat ze haar pijlen niet op een bekendheid moet richten. “Je moet je verliefdheid voor mij in een doosje stoppen en die vlinders erin stoppen. Want ik kan die liefde niet beantwoorden.” Bekijk de beelden van Down the Road hieronder. Down the Road is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Romantisch moment verstoord in Down the Road: ‘En nu pak ik een Tic Tac’ Bekijk deze video » Down the Road: ‘Die wolkenkrabbers in Bangkok zijn zeker 2 of 3 meter’ Bekijk deze video » Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen van Down the Road Bekijk deze video »
Vrijdag 1 maart om 14:01

In Down the Road komt Sabine met een bekentenis. Ze vertelt presentator Dieter Coppens dat ze verliefd op hem is...

'Stop verliefdheid in een doosje'
Sabine, die het syndroom van Down heeft, vindt Dieter lief, charmant en superknap. “Ik heb altijd al iets willen beginnen met een bekende Vlaming”, zegt ze bovendien. Dieter komt met een liefdevol antwoord en zegt dat ze haar pijlen niet op een bekendheid moet richten. “Je moet je verliefdheid voor mij in een doosje stoppen en die vlinders erin stoppen. Want ik kan die liefde niet beantwoorden.”

Bekijk de beelden van Down the Road hieronder.

Down the Road is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's