Wilfred Genee over afgeblazen comeback Gordon: ‘Had meer zelfrelativering erin kunnen gooien’

Wilfred Genee over afgeblazen comeback Gordon: ‘Had meer zelfrelativering erin kunnen gooien’

Wilfred Genee over afgeblazen <em>comeback Gordon</em>: ‘Had meer zelfrelativering erin kunnen gooien’ De comeback van Gordon is volledig afgeblazen door de zanger, hij kan de storm aan kritiek en negativiteit niet meer aan. De heren van Vandaag Inside leverden een bijdrage in dit verhaal, maar Wilfred Genee had Gordon deze dramatische terugkeer als zanger niet gegund. “Misschien dat hij iets meer zelfrelativering erin had kunnen gooien. Dat niet alles perfect ging en dat hij toch heel blij was en heel tevreden was. Dan denk ik dat de reacties ook veel milder waren geweest”, aldus Wilfred. Johan Derksen heeft nergens spijt van en volgens René van der Gijp is het satire en moeten we het allemaal niet te serieus nemen… Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Hilarisch: 'Gordon' moet ophangen omdat hij wordt weggestuurd bij de Hema (538) Bekijk deze video » Rob Goossens: 'Gordon cancelt theatertour vanwege slechte kaartverkoop' (video) Bekijk deze video » Shownieuws over afgeblazen theatertour Gordon: ‘Hij moet ook kunnen incasseren’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Wilfred Genee over afgeblazen comeback Gordon: ‘Had meer zelfrelativering erin kunnen gooien’
Vrijdag 1 maart om 14:03

De comeback van Gordon is volledig afgeblazen door de zanger, hij kan de storm aan kritiek en negativiteit niet meer aan. De heren van Vandaag Inside leverden een bijdrage in dit verhaal, maar Wilfred Genee had Gordon deze dramatische terugkeer als zanger niet gegund. “Misschien dat hij iets meer zelfrelativering erin had kunnen gooien. Dat niet alles perfect ging en dat hij toch heel blij was en heel tevreden was. Dan denk ik dat de reacties ook veel milder waren geweest”, aldus Wilfred. Johan Derksen heeft nergens spijt van en volgens René van der Gijp is het satire en moeten we het allemaal niet te serieus nemen…

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's