Het Familiediner: Henk duwde zijn zus Gerda tijdens ruzie in de bosjes

Het Familiediner: Henk duwde zijn zus Gerda tijdens ruzie in de bosjes

<em>Het Familiediner</em>: Henk duwde zijn zus Gerda tijdens ruzie in de bosjes In Het Familiediner doet Paulette er alles aan om de ruzie tussen haar man Henk en zijn zus Gerda op te lossen. Het liep volledig uit de hand toen Henk de spullen van de zoon van Gerda kwam langsbrengen. Henk denkt dat de boel vooral door zijn houding escaleerde, op een gegeven moment heeft hij zelfs zijn zus met haar rug in de bosjes geduwd. “Achteraf denk ik: ik had dat heel anders moeten aanpakken.” Bekijk de video van Het Familiediner hieronder. Het Familiediner is elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door EO (@omroepeo) Eerste beelden nieuw seizoen Het Familiediner: ‘Stomme koe, stomme kut’ Bekijk deze video » Bert van Leeuwen onthult uitbreiding van Het Familiediner: 'De ruzies zijn niet op' Bekijk deze video » Verandering in nieuw seizoen van Het Familiediner: "Beetje All You Need is Love" Bekijk deze video »
Friday 1 March om 15:00

In Het Familiediner doet Paulette er alles aan om de ruzie tussen haar man Henk en zijn zus Gerda op te lossen. Het liep volledig uit de hand toen Henk de spullen van de zoon van Gerda kwam langsbrengen. Henk denkt dat de boel vooral door zijn houding escaleerde, op een gegeven moment heeft hij zelfs zijn zus met haar rug in de bosjes geduwd. “Achteraf denk ik: ik had dat heel anders moeten aanpakken.”

Bekijk de video van Het Familiediner hieronder.

Het Familiediner is elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's