Verandering in nieuw seizoen van Het Familiediner: "Beetje All You Need is Love"

Verandering in nieuw seizoen van Het Familiediner: "Beetje All You Need is Love"

Verandering in nieuw seizoen van <em>Het Familiediner</em>: &quot;Beetje <em>All You Need is Love</em>&quot; Bert van Leeuwen helpt opnieuw families in het nieuwe seizoen van Het Familiediner. Maar er is iets veranderd aan het format. Dit keer hoeft er geen ruzie opgelost te worden. Gewoon een familiefeestje nodig? Bert schiet te hulp. De presentator vertelt in de video hierboven meer. Ook zien we hoe Shownieuws reageert op het nieuwe format: "Een beetje, All You Need Is Love." Het nieuwe seizoen van Het Familiediner is vanaf woensdag 7 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Flikken Maastricht start vanavond: bekijk terugblik op schietpartij Maurice Bekijk deze video » Acteurs over derde seizoen Sleepers: 'Leven van alle karakters staat op het spel' (video) Bekijk deze video »
TV :
Sunday 4 February om 09:31

Bert van Leeuwen helpt opnieuw families in het nieuwe seizoen van Het Familiediner. Maar er is iets veranderd aan het format. Dit keer hoeft er geen ruzie opgelost te worden. Gewoon een familiefeestje nodig? Bert schiet te hulp. De presentator vertelt in de video hierboven meer. Ook zien we hoe Shownieuws reageert op het nieuwe format: "Een beetje, All You Need Is Love."

Het nieuwe seizoen van Het Familiediner is vanaf woensdag 7 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's