Johnny de Mol in Ik hou van Holland: voorruit of voorhuid?

Johnny de Mol in Ik hou van Holland: voorruit of voorhuid?

Johnny de Mol in <em>Ik hou van Holland</em>: voorruit of voorhuid? Johnny de Mol schrikt even want hoe gaat hij voorhuid uitbeelden? Gelukkig realiseert hij zich al snel, voor het spelletje dramatisch verloopt voor het team van Jeroen van Koningsbrugge, welk woord er wél bedoeld wordt. Bekijk de beelden hierboven. Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 24 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Gemengde reacties op nieuw seizoen Ik Hou Van Holland: "Overdreven gedoe" Bekijk deze video » Davina Michelle blundert tijdens Playboy-vraag in Ik Hou Van Holland (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag 3 maart om 08:42

Johnny de Mol schrikt even want hoe gaat hij voorhuid uitbeelden? Gelukkig realiseert hij zich al snel, voor het spelletje dramatisch verloopt voor het team van Jeroen van Koningsbrugge, welk woord er wél bedoeld wordt. Bekijk de beelden hierboven.

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 24 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's