Bijzondere beelden: Noorderlicht boven de Waddenzee

Bijzondere beelden: Noorderlicht boven de Waddenzee

Bijzondere beelden: <em>Noorderlicht</em> boven de <em>Waddenzee</em> Het noorderlicht was zondag 3 maart zichtbaar boven de Waddenzee. Een fotograaf legde het natuurfenomeen vast in Friesland. Ook in Harlingen en Dokkum kunnen mensen het in Nederland zeldzame natuurfenomeen zien aan de avondhemel. Bekijk verschillende mooie foto's hieronder. Prachtige kleurenIn een timelapse die videojournalist Jaring Rispens zondag maakte, is goed te zien wat een prachtige kleuren paars, geel en rood aan de Friese hemel te zien zijn. Een timelapse is een video die is opgebouwd uit een grote reeks foto's die met een vaste interval zijn geschoten. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met de timelapse van het Noorderlicht boven de Waddenzee, en zie hieronder enkele X-berichten. Prachtig (fotografisch) noorderlicht bij het Wad vlakbij Anjum!?@helgavanleur @weermanreinier @StormchaserNL @janvissersweer @WilliamHuizinga @mrmiddendorp #noorderlicht #poollicht pic.twitter.com/YPPwNUgXlX— Tim Zijlstra (@Tim_Zijlstra1) March 3, 2024 Hoogwoud, Noorderlicht vanavond.#noorderlicht #hoogwoud pic.twitter.com/KWaot9Jjd7— Jan Passchier (@JanPasschier) March 3, 2024 Aurora in gevecht met de wolken... #poollicht #noorderlicht (Friesland 3-3-2024) pic.twitter.com/za163bL4ms— Vincent van Leijen (@vinsvanleijen) March 3, 2024 Bekijk ook Vanavond in Het Hoge Noorden: Dionne Stax gaat op jacht naar het Noorderlicht (video) Bekijk deze video » Married at First Sight: Erik en Gerben gaan op spannende expeditie Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het noorderlicht was zondag 3 maart zichtbaar boven de Waddenzee. Een fotograaf legde het natuurfenomeen vast in Friesland. Ook in Harlingen en Dokkum kunnen mensen het in Nederland zeldzame natuurfenomeen zien aan de avondhemel. Bekijk verschillende mooie foto's hieronder.

Prachtige kleuren
In een timelapse die videojournalist Jaring Rispens zondag maakte, is goed te zien wat een prachtige kleuren paars, geel en rood aan de Friese hemel te zien zijn. Een timelapse is een video die is opgebouwd uit een grote reeks foto's die met een vaste interval zijn geschoten.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met de timelapse van het Noorderlicht boven de Waddenzee, en zie hieronder enkele X-berichten.

Actuele video's

Meer actuele video's