Married at First Sight: Erik en Gerben gaan op spannende expeditie

Married at First Sight: Erik en Gerben gaan op spannende expeditie

Woensdag 14 februari om 08:22

Erik en Gerben zijn op huwelijksreis en hebben een bijzondere expeditie geboekt: ze gaan het noorderlicht bekijken. Maar ze moeten daar wel eerst naar op zoek, samen met een gids: 'Ik dacht... je gaat ergens staan en je kunt dat zien maar je moet het dus echt op gaan zoeken.'

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Married at First Sight: <em>Erik</em> en Gerben gaan op spannende expeditie Erik en Gerben zijn op huwelijksreis en hebben een bijzondere expeditie geboekt: ze gaan het noorderlicht bekijken. Maar ze moeten daar wel eerst naar op zoek, samen met een gids: 'Ik dacht... je gaat ergens staan en je kunt dat zien maar je moet het dus echt op gaan zoeken.' Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Suzanne twijfelt in Married at First Sight: 'Maar wil niet meteen deur dichtgooien' Bekijk deze video » Schokkend: Sarath vergelijkt scheiding met overlijden vader in Married At First Sight!? Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Erik en Gerben gaan op spannende expeditie

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's