'Ernstige' teennagels van John de Bever: "Dat zit niet goed"

'Ernstige' teennagels van John de Bever: "Dat zit niet goed"

John de Bever is gewond geraakt aan zijn voet en vertelt hierover aan Shownieuws. De cameraman filmt Johns voeten en Kees, de partner van de ex-voetballer, verontschuldigt zich meteen voor Johns teennagels: "Laat die tenen maar niet in beeld", zegt hij.

"Ernstige nagels"
John de Bever laat weten dat hij niets aan die kalknagels kan doen. Volgens Guido den Aantrekker in Shownieuws kan daar zeker wel iets aan gedaan worden: "Ik vind die nagels wel heel ernstig. Dat zit niet goed."

Het Jachtseizoen
Volgens John is zijn middenvoetsbeentje gebroken door een voetbalpartijtje. Maar het komt niet goed uit want hij heeft binnenkort opnames voor Het Jachtseizoen. John gaat hoe dan ook meedoen aan het spelprogramma van de heren van StukTV. Desnoods op krukken, laat hij weten.

Bekijk de Shownieuws-video met Johns kalknagels hieronder.

'Ernstige' <em>teennagels</em> van John de Bever: &quot;Dat zit niet goed&quot; John de Bever is gewond geraakt aan zijn voet en vertelt hierover aan Shownieuws. De cameraman filmt Johns voeten en Kees, de partner van de ex-voetballer, verontschuldigt zich meteen voor Johns teennagels: "Laat die tenen maar niet in beeld", zegt hij. "Ernstige nagels"John de Bever laat weten dat hij niets aan die kalknagels kan doen. Volgens Guido den Aantrekker in Shownieuws kan daar zeker wel iets aan gedaan worden: "Ik vind die nagels wel heel ernstig. Dat zit niet goed." Het JachtseizoenVolgens John is zijn middenvoetsbeentje gebroken door een voetbalpartijtje. Maar het komt niet goed uit want hij heeft binnenkort opnames voor Het Jachtseizoen. John gaat hoe dan ook meedoen aan het spelprogramma van de heren van StukTV. Desnoods op krukken, laat hij weten. Bekijk de Shownieuws-video met Johns kalknagels hieronder. Bekijk ook Chateau Meiland VIPS: Angela de Jong niet, welke BN'ers kunnen we wel verwachten? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Echtgenoot John de Bever in Shownieuws over Martien Meiland: "Dit krijgt nog wel een staartje" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's