Babynieuws: deze bekende Nederlandse acteur wordt vader

Babynieuws: deze bekende Nederlandse acteur wordt vader

Babynieuws in showbizzland. Een bekende acteur en zijn vriendin verwachten in mei een dochter. Bekijk de video hieronder om te zien welke acteur binnenkort op een roze wolk zit.

Eerste kindje
Het is acteur Olivier Richters die wordt vader! Hij was de afgelopen tijd in diverse Hollywood-blockbusters te zien, zoals de Marvel-film Black Widow, The King's Man 3 en Indiana Jones and the Dial of Destiny. Zijn vriendin Desiree is in verwachting, dit maakte het koppel zondag 3 maart aan het ANP bekend. Het is het eerste kind voor het stel.

Bekijk de Shownieuws-video over het babynieuws hieronder.

<em>Babynieuws</em>: deze bekende <em>Nederlandse</em> acteur wordt vader Babynieuws in showbizzland. Een bekende acteur en zijn vriendin verwachten in mei een dochter. Bekijk de video hieronder om te zien welke acteur binnenkort op een roze wolk zit. Eerste kindjeHet is acteur Olivier Richters die wordt vader! Hij was de afgelopen tijd in diverse Hollywood-blockbusters te zien, zoals de Marvel-film Black Widow, The King's Man 3 en Indiana Jones and the Dial of Destiny. Zijn vriendin Desiree is in verwachting, dit maakte het koppel zondag 3 maart aan het ANP bekend. Het is het eerste kind voor het stel. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Olivier Richters (@thedutchgiant) Bekijk de Shownieuws-video over het babynieuws hieronder. Bekijk ook Bijzonder Beekse Bergen-olifantje geboren: "Derde in vier maanden tijd" (video) Bekijk deze video » Babynieuws: voetballer Donny van de Beek deelt tweede kindje Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's