London Loy over 'waarschuwing' in Special Forces VIPS: "Niet waard"

London Loy over 'waarschuwing' in Special Forces VIPS: "Niet waard"

<em>London Loy</em> over 'waarschuwing' in <em>Special Forces VIPS</em>: &quot;Niet waard&quot; London Loy hield zich als de oudste van de groep maar liefst zeven afleveringen staande tussen de 'jonkies' in Special Forces VIPS. London is enorm trots hoe ver hij is gekomen op zijn 49-jarige leeftijd. De tv-kok die o.a. te zien was bij Koffietijd blikt terug op het loodzware avontuur en het moment waarop hij 'gelijk voelde dat er iets mis was'. RuimtepakDe tv-kok luisterde direct naar de waarschuwing: "Ik heb gewoon een waarschuwing gekregen. M'n lichaam zei: kom op, London, luister nou eens naar ons. Naar dit ruimtepak om het maar zo te zeggen. Want anders sloop je alles vanbinnen. En dat is het uiteindelijk natuurlijk niet waard", aldus London. Bekijk de RTL Boulevard-video met London Loy hierboven. Bekijk ook Expeditie Robinson 2022 is voorbij: Ferry belt ouders, London gaat eten Bekijk deze video » Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS: "we zijn er weer" Bekijk deze video »
TV :
London Loy over 'waarschuwing' in Special Forces VIPS: "Niet waard"

London Loy hield zich als de oudste van de groep maar liefst zeven afleveringen staande tussen de 'jonkies' in Special Forces VIPS. London is enorm trots hoe ver hij is gekomen op zijn 49-jarige leeftijd. De tv-kok die o.a. te zien was bij Koffietijd blikt terug op het loodzware avontuur en het moment waarop hij 'gelijk voelde dat er iets mis was'.

Ruimtepak
De tv-kok luisterde direct naar de waarschuwing: "Ik heb gewoon een waarschuwing gekregen. M'n lichaam zei: kom op, London, luister nou eens naar ons. Naar dit ruimtepak om het maar zo te zeggen. Want anders sloop je alles vanbinnen. En dat is het uiteindelijk natuurlijk niet waard", aldus London.

Bekijk de RTL Boulevard-video met London Loy hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's