Expeditie Robinson 2022 is voorbij: Ferry belt ouders, London gaat eten

Expeditie Robinson 2022 is voorbij: Ferry belt ouders, London gaat eten

Maandag kon je kijken naar de grote finale van Expeditie Robinson, uiteindelijk wist Dennis Wilt de winst op zijn naam te schrijven. Nu zijn er beelden van vlak na de finale naar buiten gebracht, en het blijkt dat iedereen andere prioriteiten had. Ferry Weertman belt zijn ouders die hij wekenlang niet heeft gesproken. Maar London Loy gaat natuurlijk meteen een restaurant opzoeken om heerlijk te eten…

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson 2022</em> is voorbij: Ferry belt ouders, London gaat eten Maandag kon je kijken naar de grote finale van Expeditie Robinson, uiteindelijk wist Dennis Wilt de winst op zijn naam te schrijven. Nu zijn er beelden van vlak na de finale naar buiten gebracht, en het blijkt dat iedereen andere prioriteiten had. Ferry Weertman belt zijn ouders die hij wekenlang niet heeft gesproken. Maar London Loy gaat natuurlijk meteen een restaurant opzoeken om heerlijk te eten… Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson: dramatisch verlies voor London Loy Bekijk deze video » Dennis Wilt wint Expeditie Robinson: 'Damn ik ben gewoon winnaar!' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV