Chateau Meiland VIPS: Patty Brard vertelt Erica wat ze aan haar gezicht moet laten doen

Chateau Meiland VIPS: Patty Brard vertelt Erica wat ze aan haar gezicht moet laten doen

<em>Chateau Meiland VIPS</em>: Patty Brard vertelt Erica wat ze aan haar gezicht moet laten doen Bekijk in de video hierboven: Meilandjes in shock door wat John de Bever meeneemt naar Code Rosé Patty Brard is zelf open over haar ‘opfrissertjes’ en is niet vies van wat botox hier en daar. En in Chateau Meiland VIPS moet Erica er ook aan geloven… ‘Zal ik effe bellen?’Patty vertelt dat ze nooit tevreden is over haar uiterlijk maar dat ze er wel vrede mee heeft. De tv-persoonlijkheid wil er wel uitzien als zichzelf, maar dan ‘fris’. Erica heeft geen plannen om zich te laten verbouwen, maar Patty heeft toch wat tips voor de realityster. “Zal ik effe bellen?” Bekijk de beelden van Chateau Meiland VIPS hieronder. Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Martien Meiland: 'Ik heb sinds jaren niet zo'n leuke man meegemaakt' (Chateau Meiland VIPS) Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS: Angela de Jong niet, welke BN'ers kunnen we wel verwachten? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Echtgenoot John de Bever in Shownieuws over Martien Meiland: "Dit krijgt nog wel een staartje" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk in de video hierboven: Meilandjes in shock door wat John de Bever meeneemt naar Code Rosé

Patty Brard is zelf open over haar ‘opfrissertjes’ en is niet vies van wat botox hier en daar. En in Chateau Meiland VIPS moet Erica er ook aan geloven…

‘Zal ik effe bellen?’
Patty vertelt dat ze nooit tevreden is over haar uiterlijk maar dat ze er wel vrede mee heeft. De tv-persoonlijkheid wil er wel uitzien als zichzelf, maar dan ‘fris’. Erica heeft geen plannen om zich te laten verbouwen, maar Patty heeft toch wat tips voor de realityster. “Zal ik effe bellen?”

Bekijk de beelden van Chateau Meiland VIPS hieronder.

Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's