Isabelle in Lang Leve de Liefde: 'Hierdoor kun je van de aarde afvallen'

Isabelle in Lang Leve de Liefde: 'Hierdoor kun je van de aarde afvallen'

Djavan vertelt zijn date dat de aarde rond is en dat daar bewijs voor is maar Isabelle lijkt daar net wat anders over te denken: 'Waarom hij plat zou kunnen zijn is.. je kan er niet van afvallen toch? Dat kan je wel.' Waarom ze dat denkt zie je hieronder, in het fragment van Lang Leve de Liefde.

Isabelle in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Hierdoor kun je van de aarde afvallen' Djavan vertelt zijn date dat de aarde rond is en dat daar bewijs voor is maar Isabelle lijkt daar net wat anders over te denken: 'Waarom hij plat zou kunnen zijn is.. je kan er niet van afvallen toch? Dat kan je wel.' Waarom ze dat denkt zie je hieronder, in het fragment van Lang Leve de Liefde. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas: 'Kap met die kritiek op Joost Klein en wat ik daar van vind' Bekijk deze video » Famke Louise staat op Fancentro: bekijk de eerste beelden (Shownieuws) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: veeleisende Isabelle gebruikt Djavan als loophulpje Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's