Lang Leve de Liefde: veeleisende Isabelle gebruikt Djavan als loophulpje

Lang Leve de Liefde: veeleisende Isabelle gebruikt Djavan als loophulpje

Isabelle geeft tijdens het douchen nogal wat opdrachten aan haar date: eerst wil ze een haarclip, dan is het een handdoek en vervolgens wil ze weer een legging. Doet Djavan braaf wat er van hem gevraagd wordt?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: veeleisende Isabelle gebruikt <em>Djavan</em> als loophulpje Isabelle geeft tijdens het douchen nogal wat opdrachten aan haar date: eerst wil ze een haarclip, dan is het een handdoek en vervolgens wil ze weer een legging. Doet Djavan braaf wat er van hem gevraagd wordt? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Famke Louise staat op Fancentro: bekijk de eerste beelden (Shownieuws) Bekijk deze video » Prachtige quote Tineke Schouten over doorgaan met leven na het overlijden van haar man Bekijk deze video » Zien: Orgel Joke speelt Europapa van Joost Klein Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's