Dinsdag in Married at First Sight: Jeppe verrast Jantine in haar eigen huis

Dinsdag in Married at First Sight: Jeppe verrast Jantine in haar eigen huis

Dinsdagavond zien we in Married at First Sight hoe het verder gaat tussen Jeppe en Jantine, die elkaars huizen en levens aan het ontdekken zijn. In Nijmegen heeft die eerste wat bloemen voor zijn vrouw gekocht en dat valt uiteraard in goede aarde: 'Ohhh... dat vind ik lief. Wat leuk!'

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Dinsdag in <em>Married at First Sight</em>: Jeppe verrast Jantine in haar eigen huis Dinsdagavond zien we in Married at First Sight hoe het verder gaat tussen Jeppe en Jantine, die elkaars huizen en levens aan het ontdekken zijn. In Nijmegen heeft die eerste wat bloemen voor zijn vrouw gekocht en dat valt uiteraard in goede aarde: 'Ohhh... dat vind ik lief. Wat leuk!' Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Prachtige quote Tineke Schouten over doorgaan met leven na het overlijden van haar man Bekijk deze video » Zien: Orgel Joke speelt Europapa van Joost Klein Bekijk deze video » Martijn Krabbé heeft kanker: 'Treurig maar ik zie kansen' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Married at First Sight: Jeppe verrast Jantine in haar eigen huis

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's