Koningshuis the Musical start 24 maart op NPO 3: bekijk hier de trailer

Koningshuis the Musical start 24 maart op NPO 3: bekijk hier de trailer

Friday 8 March om 15:24

Nog een paar weken geduld en dan kun je kijken naar de nieuwe comedyserie Koningshuis the Musical. Op NPO 3 kun je zien dat de spanning hoog oploopt wanneer de cast van de Musical hoort dat het koninklijk echtpaar naar de honderdste voorstelling komt...

Lees verder onder de video.

<em>Koningshuis the Musical</em> start 24 maart op NPO 3: bekijk hier de trailer Nog een paar weken geduld en dan kun je kijken naar de nieuwe comedyserie Koningshuis the Musical. Op NPO 3 kun je zien dat de spanning hoog oploopt wanneer de cast van de Musical hoort dat het koninklijk echtpaar naar de honderdste voorstelling komt... Lees verder onder de video. Rel bij premièreZe hebben nog een week de tijd en producent Frits Lohman haalt alles uit de kast want de musical trekt weinig bezoekers en de recensenten zijn ook zeker niet enthousiast. Dit kan overigens ook te maken hebben met de rel tijdens de première. Onder anderen Valentijn Benard, Noortje Herlaar, Diederik Ebbinge en Sarah Janneh zijn te zien in Koningshuis the Musical. Bekijk de trailer van Koningshuis the Musical in de video hierboven. Koningshuis the Musical is vanaf 24 maart iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Zien: jury sprakeloos na optreden Michel Mulder in Stars On Stage (video) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Wicked met popster Ariana Grande, eind november in de bioscoop Bekijk deze video » Sylvie Meis geëmotioneerd door zien van pruiken bij musical Hercules (Shownieuws) Bekijk deze video »
Trailer :
Koningshuis the Musical start 24 maart op NPO 3: bekijk hier de trailer

Rel bij première
Ze hebben nog een week de tijd en producent Frits Lohman haalt alles uit de kast want de musical trekt weinig bezoekers en de recensenten zijn ook zeker niet enthousiast. Dit kan overigens ook te maken hebben met de rel tijdens de première. Onder anderen Valentijn Benard, Noortje Herlaar, Diederik Ebbinge en Sarah Janneh zijn te zien in Koningshuis the Musical.

Bekijk de trailer van Koningshuis the Musical in de video hierboven. Koningshuis the Musical is vanaf 24 maart iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's