Zien: jury sprakeloos na optreden Michel Mulder in Stars On Stage (video)

Zien: jury sprakeloos na optreden Michel Mulder in Stars On Stage (video)

Zaterdag 10 februari om 09:05

Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 9 februari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Michel Mulder heeft vrijdag de jury van Stars On Stage sprakeloos achtergelaten na een indrukwekkend optreden. Bekijk het fragment hieronder.

Zien: jury sprakeloos na optreden Michel Mulder in <em>Stars On Stage</em> (video) Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 9 februari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Michel Mulder heeft vrijdag de jury van Stars On Stage sprakeloos achtergelaten na een indrukwekkend optreden. Bekijk het fragment hieronder. TalentMichel Mulder is de grote verrassing van het programma. Hij heeft zijn zangtalent lang verborgen gehouden, maar nu zijn alle remmen los. Hij zingt een nummer uit de musical Les Misérables en raakt daarmee zowel het publiek als de jury. Aan het einde van de avond ging Michel er met de winst van Stars On Stage vandoor. Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: jury sprakeloos na optreden Michel Mulder in Stars On Stage (video)

Talent
Michel Mulder is de grote verrassing van het programma. Hij heeft zijn zangtalent lang verborgen gehouden, maar nu zijn alle remmen los. Hij zingt een nummer uit de musical Les Misérables en raakt daarmee zowel het publiek als de jury. Aan het einde van de avond ging Michel er met de winst van Stars On Stage vandoor.

Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's