Vanavond is de grote finale van Wie is de Mol?: 'Enorm trots' (video)

Vanavond is de grote finale van Wie is de Mol?: 'Enorm trots' (video)

Saturday 9 March om 13:31

Vanavond is de grote finale van <em>Wie is de Mol?</em>: 'Enorm trots' (video) Na tien weken verdenken, speculeren en de welbekende tunnelvisie komt zaterdagavond dan eindelijk het verlossende antwoord voor de fans van Wie is de Mol?. In de finale zien we eindelijk wie de mollenstreken heeft geleverd, de pot zo dramatisch laag heeft gehouden en kandidaat na kandidaat naar huis heeft gestuurd. Is 't Anna, Fons of Rosario? Rik van de Westelaken wil logischerwijs niets loslaten... De finale van Wie is de Mol? is zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Vanavond is de grote finale van Wie is de Mol?: 'Enorm trots' (video)

Na tien weken verdenken, speculeren en de welbekende tunnelvisie komt zaterdagavond dan eindelijk het verlossende antwoord voor de fans van Wie is de Mol?. In de finale zien we eindelijk wie de mollenstreken heeft geleverd, de pot zo dramatisch laag heeft gehouden en kandidaat na kandidaat naar huis heeft gestuurd. Is 't Anna, Fons of Rosario? Rik van de Westelaken wil logischerwijs niets loslaten...

De finale van Wie is de Mol? is zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's