Linda de Mol belt in Postcode Loterij Miljoenenjacht met echtgenote winnaar: "Ga maar even zitten"

Linda de Mol belt in Postcode Loterij Miljoenenjacht met echtgenote winnaar: "Ga maar even zitten"

Sunday 10 March om 21:54

Linda de Mol belt na afloop van de finale van de eerste aflevering van een nieuw seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht met de echtgenote van de winnaar. Als blijkt dat Tessa staat geeft Linda het advies: "Ga maar even zitten". Het schijnt dat Bas nog nooit een hele aflevering van het programma heeft gezien en dat klopt volgens Tessa. Deze keer heeft hij niet alleen de finale gehaald maar zelfs een half miljoen euro gewonnen!

Bekijk het fragment uit Postcode Loterij Miljoenenjacht hieronder

<em>Linda de Mol</em> belt in <em>Postcode Loterij Miljoenenjacht</em> met echtgenote winnaar: &quot;Ga maar even zitten&quot; Linda de Mol belt na afloop van de finale van de eerste aflevering van een nieuw seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht met de echtgenote van de winnaar. Als blijkt dat Tessa staat geeft Linda het advies: "Ga maar even zitten". Het schijnt dat Bas nog nooit een hele aflevering van het programma heeft gezien en dat klopt volgens Tessa. Deze keer heeft hij niet alleen de finale gehaald maar zelfs een half miljoen euro gewonnen! Bekijk het fragment uit Postcode Loterij Miljoenenjacht hieronder Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Miljoenenjacht: weduwe Ina (79) gaat met mooi bedrag naar huis Bekijk deze video » Miljoenenjacht: waren de villa-bewoners in Laren écht niet thuis? Bekijk deze video » Miljoenenjacht: zo won Bas 500.000 euro Bekijk deze video »
TV :

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's