Miljoenenjacht: zo won Bas 500.000 euro

Miljoenenjacht: zo won Bas 500.000 euro

Monday 11 March om 12:49

Deelnemer Bas zorgde zondagavond voor een spetterende start van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht: hij wist 500.000 euro mee naar huis te nemen en dat was precies het bedrag dat ook in de koffer zat, die hij eerder uitkoos. Het moment waarop hij op de beroemde rode knop drukte zie je hieronder:

Bekijk het fragment uit Postcode Loterij Miljoenenjacht hieronder

Miljoenenjacht: zo won Bas <em>500.000 euro</em> Deelnemer Bas zorgde zondagavond voor een spetterende start van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht: hij wist 500.000 euro mee naar huis te nemen en dat was precies het bedrag dat ook in de koffer zat, die hij eerder uitkoos. Het moment waarop hij op de beroemde rode knop drukte zie je hieronder: Bekijk het fragment uit Postcode Loterij Miljoenenjacht hieronder Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Linda de Mol belt in Postcode Loterij Miljoenenjacht met echtgenote winnaar: "Ga maar even zitten" Bekijk deze video » Miljoenenjacht: weduwe Ina (79) gaat met mooi bedrag naar huis Bekijk deze video » Miljoenenjacht: waren de villa-bewoners in Laren écht niet thuis? Bekijk deze video »
TV :

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's