Maandag in Chateau Meiland VIPS: Viktor Brand beticht Martien van 'grensoverschrijdend gedrag'

Maandag in Chateau Meiland VIPS: Viktor Brand beticht Martien van 'grensoverschrijdend gedrag'

Maandag 11 maart om 09:40

Maandagavond maken Sylvia Geersen en Viktor Brand, een van de favoriete mannen van Martien, hun opwachting in Chateau Meiland VIPS. Het gezelschap gaat lekker samen tennissen, er wordt gezellig gedineerd en uiteraard wordt er ook flink wat gelachen. En gegild. En dan is er ook nog sprake van 'grensoverschrijdend gedrag' tijdens een autorit: 'Ik haat dat woord.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS hieronder

Maandag in Chateau Meiland VIPS: <em>Viktor Brand</em> beticht Martien van 'grensoverschrijdend gedrag' Maandagavond maken Sylvia Geersen en Viktor Brand, een van de favoriete mannen van Martien, hun opwachting in Chateau Meiland VIPS. Het gezelschap gaat lekker samen tennissen, er wordt gezellig gedineerd en uiteraard wordt er ook flink wat gelachen. En gegild. En dan is er ook nog sprake van 'grensoverschrijdend gedrag' tijdens een autorit: 'Ik haat dat woord.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS hieronder Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Miljoenenjacht: waren de villa-bewoners in Laren écht niet thuis? Bekijk deze video » Dochtertje Roy Donders is gedoopt: 'Het is meer jurk dan kind' (Shownieuws) Bekijk deze video » Sylvia Geersen in Chateau Meiland VIPS: 'Toen ik 15 was overleed mijn zus' Bekijk deze video »
TV :

Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's