Zien: Nederlandse Hoyte van Hoytema wint Oscar voor Oppenheimer, 'Silly'

Zien: Nederlandse Hoyte van Hoytema wint Oscar voor Oppenheimer, 'Silly'

Zien: Nederlandse <em>Hoyte van Hoytema</em> wint Oscar voor Oppenheimer, 'Silly' Bekijk in de video hierboven: sterren bereiden zich voor op de Oscars (Shownieuws) Nederlands succes dit jaar bij de Oscars! De Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema heeft namelijk een Academy Award gewonnen voor zijn bijdrage aan de film Oppenheimer. Beste cinematografieHoytema was al eens eerder genomineerd voor een Oscar, maar nog nooit nam hij daadwerkelijk het beeldje mee naar huis. Zondagnacht was het zover, zijn naam werd genoemd als winnaar van de filmprijs voor beste cinematografie. “Silly”, zo begint Hoytema zijn speech. De rest van zijn dankwoord zie je hieronder. Bekijk de speech van Hoyte van Hoytema na het winnen van een Oscar hieronder. Zondag in Zomergasten: cinematograaf Hoyte van Hoytema over kassucces 'Oppenheimer' Bekijk deze video » Oscar-nominaties zijn bekendgemaakt: o.a Oppenheimer en Killers of the Flower Moon (video) Bekijk deze video » Nederlandse Hoyte van Hoytema genomineerd voor Oscar voor camerawerk in Oppenheimer (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Film :
Monday 11 March om 09:15

Bekijk in de video hierboven: sterren bereiden zich voor op de Oscars (Shownieuws)

Nederlands succes dit jaar bij de Oscars! De Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema heeft namelijk een Academy Award gewonnen voor zijn bijdrage aan de film Oppenheimer.

Beste cinematografie
Hoytema was al eens eerder genomineerd voor een Oscar, maar nog nooit nam hij daadwerkelijk het beeldje mee naar huis. Zondagnacht was het zover, zijn naam werd genoemd als winnaar van de filmprijs voor beste cinematografie. “Silly”, zo begint Hoytema zijn speech. De rest van zijn dankwoord zie je hieronder.

Bekijk de speech van Hoyte van Hoytema na het winnen van een Oscar hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's