Zondag in Zomergasten: cinematograaf Hoyte van Hoytema over kassucces 'Oppenheimer'

Zondag in Zomergasten: cinematograaf Hoyte van Hoytema over kassucces 'Oppenheimer'

Zondag in <em>Zomergasten</em>: cinematograaf <em>Hoyte van Hoytema</em> over kassucces <em>'Oppenheimer'</em> Komende zondag staat de tweede aflevering van het nieuwste seizoen van Zomergasten op het programma. Dit keer zal cinematograaf Hoyte van Hoytema plaatsnemen aan tafel bij Theo Maassen. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Hoyte van HoytemaHoyte van Hoytema is een van de meest gevraagde cinematografen in Hollywood. Je kunt zijn werk bewonderen in films als Interstellar, Tenet en Nope. Daarnaast heeft hij ook meegewerkt aan het nieuwe kassucces Oppenheimer, een film over de theoretisch natuurkundige die de eerste atoombom ontwikkelde. Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Theo Maassen wil het nú weten in Zomergasten van Thomas Hertog: ‘Zijn er aliens?’ Bekijk deze video » Zomergasten: Thomas Hertog werkte met beroemde wetenschapper Stephen Hawking Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Zomergasten: cinematograaf Hoyte van Hoytema over kassucces 'Oppenheimer'
Friday 28 July 2023 om 14:30

Komende zondag staat de tweede aflevering van het nieuwste seizoen van Zomergasten op het programma. Dit keer zal cinematograaf Hoyte van Hoytema plaatsnemen aan tafel bij Theo Maassen.

Tekst gaat verder onder de video.

Hoyte van Hoytema
Hoyte van Hoytema is een van de meest gevraagde cinematografen in Hollywood. Je kunt zijn werk bewonderen in films als Interstellar, Tenet en Nope. Daarnaast heeft hij ook meegewerkt aan het nieuwe kassucces Oppenheimer, een film over de theoretisch natuurkundige die de eerste atoombom ontwikkelde.

Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's