Johan Derksen over Angela de Jong: "Ik lees haar columns en ik vind het huisvrouwengemompel" (VI)

Johan Derksen over Angela de Jong: "Ik lees haar columns en ik vind het huisvrouwengemompel" (VI)

Donderdag 14 maart om 08:41

Angela de Jong is weer te gast bij Vandaag Inside en na de gebruikelijke introducties gaat het gesprek al snel over de vermeende misstanden in de mediawereld.

Huisvrouwengemompel
De twee zijn het niet eens met elkaar en zoals gebruikelijk geeft Johan Derksen zijn mening in niet mis te verstane woorden. "Ik lees haar columns en ik vind het huisvrouwengemompel" en "Ik heb helemaal geen zin om met je in discussie te gaan want ik vind het allemaal gelul". Dat belooft wat voor de rest van de uitzending...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> over Angela de Jong: &quot;Ik lees haar columns en ik vind het huisvrouwengemompel&quot; (VI) Angela de Jong is weer te gast bij Vandaag Inside en na de gebruikelijke introducties gaat het gesprek al snel over de vermeende misstanden in de mediawereld. HuisvrouwengemompelDe twee zijn het niet eens met elkaar en zoals gebruikelijk geeft Johan Derksen zijn mening in niet mis te verstane woorden. "Ik lees haar columns en ik vind het huisvrouwengemompel" en "Ik heb helemaal geen zin om met je in discussie te gaan want ik vind het allemaal gelul". Dat belooft wat voor de rest van de uitzending... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's