Marijke Helwegen lebbert aan dennentakken voor 'natuurtip': bekijk de bizarre beelden

Marijke Helwegen lebbert aan dennentakken voor 'natuurtip': bekijk de bizarre beelden

<em>Marijke Helwegen</em> lebbert aan dennentakken voor 'natuurtip': bekijk de bizarre beelden Marijke Helwegen maakt behoorlijk de tongen los op social media. De opgespoten influencer heeft een nogal bizarre video op Instagram geplaatst… Marijkes les over de natuurOp de beelden is te zien dat Marijke aan dennentakken lebbert in het bos. Het is de bedoeling van Helwegen om haar volgers meer te leren over de natuur, al is de levensles van deze video niet helemaal duidelijk. Ondanks al haar verbouwingen is Marijke dol op 'puur natuur'. Bekijk de bizarre social media-beelden in de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Roodharige BN'ers zoeken verkoeling tijdens extreme hitte: "Ik krijg allerlei uitslag" (video) Bekijk deze video » Bekijk de beelden van première Bullet Train: "Ik ben fan van Brad Pitt" (video) Bekijk deze video » Patty Brard door het slijk gehaald: "Wat lijkt ze op Marijke Helwegen" (Ik hou van Holland) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 14 maart om 15:29

Marijke Helwegen maakt behoorlijk de tongen los op social media. De opgespoten influencer heeft een nogal bizarre video op Instagram geplaatst…

Marijkes les over de natuur
Op de beelden is te zien dat Marijke aan dennentakken lebbert in het bos. Het is de bedoeling van Helwegen om haar volgers meer te leren over de natuur, al is de levensles van deze video niet helemaal duidelijk. Ondanks al haar verbouwingen is Marijke dol op 'puur natuur'.

Bekijk de bizarre social media-beelden in de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's