Patty Brard door het slijk gehaald: "Wat lijkt ze op Marijke Helwegen" (Ik hou van Holland)

Patty Brard door het slijk gehaald: "Wat lijkt ze op Marijke Helwegen" (Ik hou van Holland)

<em>Patty Brard</em> door het slijk gehaald: &quot;Wat lijkt ze op Marijke Helwegen&quot; (<em>Ik hou van Holland</em>) Bekijk hierboven: Samenwerking Patty en B&B Vol Liefde-Marian? Patty Brard was te zien in de aflevering van Ik hou van Holland van 23 september. De kijkers thuis vinden de presentatrice veel lijken op Marijke Helwegen, dit blijkt uit reacties op X (Twitter). Bekijk de berichten hieronder: #ikhouvanholland https://t.co/tCfOrmNObf— C.p.a. (@Cpa16129707) September 23, 2023 Ik zag #IkhouvanHolland met #PattyBrard maar wat lijkt die op #MarijkeHelwegen zo vol met #Botox. Hoe kan een mens zich zo toetakelen. Ze lijkt wel klaar voor in een kist.Deze mevrouw heeft haar tijd gehad— blinddoek (@future4holland) September 23, 2023 Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Ik hou van Holland: Linda de Mol maakt enorme fout en verstopt zich achter kaartje Bekijk deze video » Bekijk ook Zwangere vriendin Thomas Berge opgenomen in ziekenhuis (Shownieuws) Bekijk deze video » Ik hou van Holland: Linda de Mol maakt enorme fout en verstopt zich achter kaartje Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk hierboven: Samenwerking Patty en B&B Vol Liefde-Marian?

Patty Brard was te zien in de aflevering van Ik hou van Holland van 23 september. De kijkers thuis vinden de presentatrice veel lijken op Marijke Helwegen, dit blijkt uit reacties op X (Twitter). Bekijk de berichten hieronder:

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV