Hélène Hendriks onthult gasten De Oranjezondag: Fidan Ekiz en Casper van Eijck' (video)

Hélène Hendriks onthult gasten De Oranjezondag: Fidan Ekiz en Casper van Eijck' (video)

Zaterdag 16 maart om 10:15

Hélène Hendriks onthult gasten <em>De Oranjezondag</em>: Fidan Ekiz en Casper van Eijck' (video) Hélène Hendriks onthulde vrijdag bij Vandaag Inside de gasten voor de tweede uitzending van De Oranjezondag: Fidan Ekiz is erbij, en Casper van Eijck. Ook vaste gasten Rutger Castricum en Noa Vahle zijn weer van de partij. De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen sneert naar Angela de Jong: 'Haar gulzigheid gaat me tegenstaan' Bekijk deze video » Özcan Akyol cancelt Vandaag Inside: 'Hoe lossen we dat op met die Eus?' Bekijk deze video » Wauw! Mell & Vintage Future opent uitzending Vandaag Inside met 'Love Train' (video) Bekijk deze video »
TV :

Hélène Hendriks onthulde vrijdag bij Vandaag Inside de gasten voor de tweede uitzending van De Oranjezondag: Fidan Ekiz is erbij, en Casper van Eijck. Ook vaste gasten Rutger Castricum en Noa Vahle zijn weer van de partij.

De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's