'Huis van Miljoenenjacht-thuiswinnaar in Aerdenhout staat te koop voor 2,5 miljoen euro'

'Huis van Miljoenenjacht-thuiswinnaar in Aerdenhout staat te koop voor 2,5 miljoen euro'

'Huis van <em>Miljoenenjacht</em>-thuiswinnaar in Aerdenhout staat te koop voor 2,5 miljoen euro' De thuiswinnaar in Miljoenenjacht, die gelukkig in tegenstelling tot vorige week wél thuis was, kreeg van Winston een cheque van 'slechts' 14.000 euro overhandigd. Toen bekend werd gemaakt in welke postcode de prijs viel, die van miljoenendorp Aerdenhout, werd voor de kijkers al snel duidelijk dat de winnaar het geld vermoedelijk niet echt enorm nodig heeft... Bijna 2,5 miljoen euroEen oplettende kijker, die hoorde dat het huis van de thuiswinnaar te koop stond, nam snel een kijkje op Funda en daar bleek dat de betreffende villa momenteel op de woningwebsite wordt aangeboden voor maar liefst 2.475.000 euro. Wat zou hij gaan doen met die 14.000 euro? Het betreffende fragment van Miljoenenjacht zie bovenaan deze pagina. Hieronder zie je het betreffende huis in Aerdenhout. Bekijk ook Miljoenenjacht: Mike wint 'slechts' 14.000 euro Bekijk deze video » Kijkcijfers zondag: hoe scoorden Heel Holland Bakt, Miljoenenjacht en De Oranjezondag? Bekijk deze video »
TV :
Sunday 17 March om 21:53

De thuiswinnaar in Miljoenenjacht, die gelukkig in tegenstelling tot vorige week wél thuis was, kreeg van Winston een cheque van 'slechts' 14.000 euro overhandigd. Toen bekend werd gemaakt in welke postcode de prijs viel, die van miljoenendorp Aerdenhout, werd voor de kijkers al snel duidelijk dat de winnaar het geld vermoedelijk niet echt enorm nodig heeft...

Bijna 2,5 miljoen euro
Een oplettende kijker, die hoorde dat het huis van de thuiswinnaar te koop stond, nam snel een kijkje op Funda en daar bleek dat de betreffende villa momenteel op de woningwebsite wordt aangeboden voor maar liefst 2.475.000 euro. Wat zou hij gaan doen met die 14.000 euro?

Het betreffende fragment van Miljoenenjacht zie bovenaan deze pagina. Hieronder zie je het betreffende huis in Aerdenhout.


Actuele video's

Meer actuele video's