Kijkcijfers zondag: hoe scoorden Heel Holland Bakt, Miljoenenjacht en De Oranjezondag?

Kijkcijfers zondag: hoe scoorden Heel Holland Bakt, Miljoenenjacht en De Oranjezondag?

Kijkcijfers zondag: hoe scoorden <em>Heel Holland Bakt</em>, Miljoenenjacht en <em>De Oranjezondag?</em> Gisterenavond was de grote finale van Heel Holland Bakt te zien. Hoe is die bekeken? Tina Nijkamp, die de kijkcijfers van de afgelopen avond gelukkig nog altijd gewoon publiceert, laat weten dat er 2.325.000 bakfans van genoten hebben. Dat zijn er een stuk minder dan vorig jaar, toen dat aantal nog boven de drie miljoen lag. Mooie cijfers voor Linda en HélèneEn hoe hebben Miljoenenjacht en De Oranjezondag, dat gisteren voor de tweede keer te zien was, het gedaan? Linda de Mol was goed voor een mooie 1.195.000 belangstellenden, ondanks een wat magere prijs voor de winnaar, en Hélène Hendriks, die onder andere chirurg Casper van Eijck te gast had, wist 928.000 kijkers aan zich te binden. Dat zijn er iets minder dan vorige week (981.000) maar SBS6 zal er alsnog uitermate tevreden mee zijn. Twee Instagramposts van Nijkamp zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezondag van gisteren. Bekijk ook 'Huis van Miljoenenjacht-thuiswinnaar in Aerdenhout staat te koop voor 2,5 miljoen euro' Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Mike wint 'slechts' 14.000 euro Bekijk deze video »
TV :
Monday 18 March om 09:29

Gisterenavond was de grote finale van Heel Holland Bakt te zien. Hoe is die bekeken? Tina Nijkamp, die de kijkcijfers van de afgelopen avond gelukkig nog altijd gewoon publiceert, laat weten dat er 2.325.000 bakfans van genoten hebben. Dat zijn er een stuk minder dan vorig jaar, toen dat aantal nog boven de drie miljoen lag.

Mooie cijfers voor Linda en Hélène
En hoe hebben Miljoenenjacht en De Oranjezondag, dat gisteren voor de tweede keer te zien was, het gedaan? Linda de Mol was goed voor een mooie 1.195.000 belangstellenden, ondanks een wat magere prijs voor de winnaar, en Hélène Hendriks, die onder andere chirurg Casper van Eijck te gast had, wist 928.000 kijkers aan zich te binden. Dat zijn er iets minder dan vorige week (981.000) maar SBS6 zal er alsnog uitermate tevreden mee zijn.

Twee Instagramposts van Nijkamp zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezondag van gisteren.


Actuele video's

Meer actuele video's