Katja Schuurman over Thijs Römer: "Heel verstandig dat hij hoger beroep heeft ingetrokken"

Katja Schuurman over Thijs Römer: "Heel verstandig dat hij hoger beroep heeft ingetrokken"

<em>Katja Schuurman</em> over <em>Thijs Römer</em>: &quot;Heel verstandig dat hij hoger beroep heeft ingetrokken&quot; In Shownieuws laat Katja Schuurman zich uit over haar ex Thijs Römer. "Heel verstandig dat hij het hoger beroep heeft ingetrokken", aldus Katja die met Thijs een dochter heeft. Volgens haar verdient iedereen een tweede kans en ze hoopt dat hij die na het uitzitten van zijn straf zal krijgen en weer mag gaan leven. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ruzie bij Married At First Sight vanwege de vele mislukte huwelijken? Bekijk deze video » Schattige beelden van zoontje John West die danst en zingt op het podium (Shownieuws) Bekijk deze video » Thijs Römer gaat een maand achter de tralies: 'Deze erkenning is prettig' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Tuesday 19 March om 19:32

In Shownieuws laat Katja Schuurman zich uit over haar ex Thijs Römer. "Heel verstandig dat hij het hoger beroep heeft ingetrokken", aldus Katja die met Thijs een dochter heeft. Volgens haar verdient iedereen een tweede kans en ze hoopt dat hij die na het uitzitten van zijn straf zal krijgen en weer mag gaan leven.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's