Schattige beelden van zoontje John West die danst en zingt op het podium (Shownieuws)

Schattige beelden van zoontje John West die danst en zingt op het podium (Shownieuws)

Schattige beelden van zoontje <em>John West</em> die danst en zingt op het podium (<em>Shownieuws</em>) Angelito, het oudste zoontje van volkszanger John West treedt nu al in zijn vaders voetsporen. In Shownieuws beelden van de pas 7-jarige spruit die zonder angst danst en zingt op het podium! Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Holland's Got Talent: Gipsy Kings nodigen zoontje John West uit voor optreden Bekijk deze video » Shownieuws: John West gaat op knieën in uitverkocht Ahoy voor Marina Bekijk deze video » Verloofde schrok zich rot van huwelijksaanzoek John West in Ahoy (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Dinsdag 19 maart om 18:18

Angelito, het oudste zoontje van volkszanger John West treedt nu al in zijn vaders voetsporen. In Shownieuws beelden van de pas 7-jarige spruit die zonder angst danst en zingt op het podium!

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's