Wilders over oppositie Timmermans na formatie: "Dit kan ik met twee vingers in de neus" (RTL Nieuws)

Wilders over oppositie Timmermans na formatie: "Dit kan ik met twee vingers in de neus" (RTL Nieuws)

Wednesday 20 March om 13:35

In het Kamerdebat over de formatie woensdag komt het tot een forse aanvaring tussen Geert Wilders en Frans Timmermans. De laatste maant de PVV-leider tot rust en zo loopt het debat tussen de twee hoog op.

Twee vingers
Volgens de GroenLinks-PvdA-leider lijdt Wilders aan een ‘Messias-complex’. Wilders haalt op zijn beurt uit door te zeggen dat hij vreest over het niveau van de oppositie, als er straks een nieuw kabinet is. "Dit kan ik met twee vingers in de neus" aldus Wilders.

Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hieronder

<em>Wilders</em> over oppositie Timmermans na formatie: &quot;Dit kan ik met twee vingers in de neus&quot; (<em>RTL Nieuws</em>) In het Kamerdebat over de formatie woensdag komt het tot een forse aanvaring tussen Geert Wilders en Frans Timmermans. De laatste maant de PVV-leider tot rust en zo loopt het debat tussen de twee hoog op. Twee vingersVolgens de GroenLinks-PvdA-leider lijdt Wilders aan een ‘Messias-complex’. Wilders haalt op zijn beurt uit door te zeggen dat hij vreest over het niveau van de oppositie, als er straks een nieuw kabinet is. "Dit kan ik met twee vingers in de neus" aldus Wilders. Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hieronder Reacties op Frans Timmermans' opmerking over de 36 PVV minions op X hieronder: Stuitend inderdaad!! Veel beter was het als Timmermans ze continu heks had genoemd, of allemaal grapjes had gemaakt over hun gewicht. pic.twitter.com/e6cnVWKrhC— Maarten Hopman (@maartenhopman94) March 20, 2024 Bekijk ook Geert Wilders geen premier: 56% juicht, waar 27% baalt (RENZE) Bekijk deze video » Informateur Putters oppert 'programkabinet': 'Helft ministers van buiten politiek' (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: wethouder Den Haag geslagen door boze ondernemer tijdens raadsvergadering (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Wilders over oppositie Timmermans na formatie: "Dit kan ik met twee vingers in de neus" (RTL Nieuws)

Reacties op Frans Timmermans' opmerking over de 36 PVV minions op X hieronder:


Actuele video's

Meer actuele video's